Médiat

Ik ben Pieter Vermeulen. Ik coach en bied je begeleiding als je vragen hebt rond je relatie of je scheiding.

Dat doe ik in een persoonlijk traject. Daarin je kunt rekenen op advies, heldere reflecties en praktische ondersteuning.

In een individueel begeleidings- en adviestraject help ik je om de juiste beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld als het gaat om een scheiding waar kinderen bij betrokken zijn. Ik overleg met je advocaat als dat nodig is en adviseer over zorg- en omgangsregelingen. Klik hier voor meer informatie

Je kunt ook samen komen met je partner of ex-partner. In dat geval gaat het om relatiecoaching of bemiddeling bij een scheiding.

Gesprekken vinden plaats op mijn kantoor in Den Haag. Maar ook via Skype of FaceTime. Soms is dat wel zo handig.

Voor het maken van een afspraak kun je gebruik maken van de online agenda.

 

Je kunt mijn boek met praktische tips en adviezen bestellen op bol.com

Voor mijn artikel over jonge kinderen en scheiding dat verscheen in het Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht, klik je hier:

Jonge kinderen en scheiding

Relatietherapie

Als je relatieproblemen hebt en er samen niet uitkomt

Soms gaat het niet goed in je relatie. Je kunt dan overwegen om samen met een onafhankelijke derde de problemen te bespreken.
Ik bied je laagdrempelige hulp. Zonder intake procedures of wachtlijsten. Je kunt bij mij terecht voor de hulp op het moment dat jij die nodig hebt. Alleen of samen met je partner. Drie gesprekken leiden vaak al tot verheldering bij relatieproblemen. Maar als dat nodig is kunt je natuurlijk ook een wat langer traject volgen. Om de hulp voor zo toegankelijk mogelijk te maken kunt je zelf met de online agenda de dag en het tijdstip uitkiezen voor een gesprek.

Agenda

Soort afspraak
Afspraak
Skype of bel afspraak
All
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2017
2018
2019
2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
2
25
26
27
28
2
29
1 1
30
3
31
2

Kosten

Het uurtarief is € 120,00. Een bemiddelings- of relatiecoachingsgesprek duurt anderhalf uur. Individuele gesprekken duren doorgaans 1 uur.

Als je kiest voor een individueel begeleidingstraject sluit je een abonnement af voor een periode van drie maanden met in totaal zes coachings- en adviesuren. De abonnementsperiode eindigt aan het eind van de dertien weken òf zodra je het saldo van de zes uur hebt opgebruikt. Als je dat wilt kun je het abonnement verlengen met een nieuwe periode.

Na een eerste gesprek zit je natuurlijk niet direct vast aan een abonnementsperiode.

Neem contact op als je hier meer informatie over wilt.

Contact

President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag

070-2500163