Médiat

Samenwerken

Mijn naam is Pieter Vermeulen. Ik coach en bied psychosociale hulpverlening. Als je met me wilt samenwerken richten we ons op je relatie, je scheiding, je werk. Of op andere persoonlijke thema’s.
In een samenwerkingstraject kun je van mijn kant rekenen op heldere reflecties en praktische ondersteuning.
Je kunt ook samen komen met je partner of ex-partner. In dat geval gaat het om relatiecoaching. bemiddeling bij een scheiding of ouderbegeleiding.

Gesprekken vinden plaats op mijn kantoor in Den Haag. Maar ook via Skype of FaceTime. Soms is dat wel zo handig. Ik zit trouwens niet vast aan mijn kantoor in Den Haag; in overleg kan ik ook jouw richting opkomen.

Contact? Als je me even wilt bellen of als je een gespreksafspraak wilt maken dan is het handig om gebruik te maken van de online agenda. Voor ‘even bellen’ kies je voor ‘Skype of bel afspraak’ op de online agenda.

 

Je kunt mijn boek met praktische tips en adviezen bestellen op bol.com

Voor mijn artikel over jonge kinderen en scheiding dat verscheen in het Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht, klik je hier:

Jonge kinderen en scheiding

Relatiecoaching

Als je relatieproblemen hebt en er samen niet uitkomt

Soms gaat het niet goed in je relatie. Je kunt dan overwegen om samen met een onafhankelijke derde de problemen te bespreken.
Ik bied je laagdrempelige hulp. Zonder intake procedures of wachtlijsten. Je kunt bij mij terecht voor de hulp op het moment dat jij die nodig hebt. Alleen of samen met je partner. Drie gesprekken leiden vaak al tot verheldering bij relatieproblemen. Maar als dat nodig is kunt je natuurlijk ook een wat langer traject volgen. Om de hulp zo toegankelijk mogelijk te maken kun je zelf met de online agenda de dag en het tijdstip uitkiezen voor een gesprek.

Agenda

Soort afspraak
Afspraak
Skype of bel afspraak
All
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2018
2019
2020
2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Kosten

Het uurtarief is € 125,-. Gesprekssessies duren 60 tot 90 minuten

Kosten telefonisch consult (altijd per eenheid van 15 minuten): € 25,-, tenzij anders is overeengekomen.

Een individueel coachings- en adviestraject omvat een periode van 10 uur.  Je kunt na afloop daarvan natuurlijk kiezen voor een nieuwe periode.
Voor een dergelijke periode hanteer ik een vast tarief en je betaalt bij de aanvang het traject.

Na een eerste gesprek zit je natuurlijk niet direct vast aan een traject.

Neem contact op als je hier meer informatie over wilt.

Mijn bankrekeningnummer: NL97 INGB 0000 873990 t.n.v. Mediat Den Haag

Je kunt hier mijn dienstverleningsvoorwaarden downloaden

Contact

President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag

070-2500163

Als je belt krijg je meestal een Engelstalige voicemail. Spreek dan je boodschap in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.