Coaching en Advies

Individuele coaching en advies

Er zijn goede redenen om te investeren in een coachings- en adviestraject bij scheiding. Je moet tenslotte allerlei beslissingen nemen die erg ingrijpend zijn. Mijn tip: doe het niet alleen. Daar zijn de keuzes die je gaat maken te belangrijk voor. Ik heb veel ervaring op het gebied van kind en scheiding, zowel juridisch als pedagogsich.
Vragen die aan de orde kunnen komen binnen het coachings- en advies traject zijn bijvoorbeeld:

  • Ik ben verwikkeld in een juridische procedure, hoe kan ik me daarin het best opstellen?
  • Hoe werkt een mediationtraject en welke houding kan ik daarin het best aannemen?
  • Welke zorgregeling is goed voor mijn kind?
  • Hoe ga ik om mijn ex?
  • Ik voel me erg onzeker ten aanzien van het maken van de juiste keuzes. Hoe ga ik daar mee om?

Een coaching- en adviestraject omvat één of meerdere periodes van 10 uur.

Je boekt via de online agenda zelf gesprekken in. Die gesprekken kunnen telefonisch of via Skype/FaceTime plaatsvinden. Of op kantoor in Den Haag. Maar in overleg kan ik ook jouw richting opkomen.